Wisingsö Hotell & Konferens

Möten för alla mitt i Vättern

Möten för alla mitt i Vättern

Wisingsö Hotell & Konferens är en lugn oas mitt i Vättern. Vi ligger mitt på Visingsö, bara 3 mil från Jönköping i Småland.

För oss spelar det ingen roll om ni är 2 eller 100 deltagare och vill sova över eller stanna bara över dagen.
Hos oss är alla sällskap välkomna! Boka konferens hos oss redan idag!

Vår konferensanläggning ligger nära dig, vart du än kommer ifrån. Kanske du kommer från västkusten och Göteborg, eller östkusten och Stockholm. Oavsett vilket håll du kommer ifrån ligger en konferens på Wisingsö Hotell & Konferens alltid nära.

Vi kan erbjuda boende i 52 rum med sammanlagt 97 bäddar. Vi har även tillgång till ytterligare 72 rum med B & B-standard.

Förmiddagsfika, eftermiddagsfika, lunchbuffén och middagen serveras i hotellets hjärta Restaurang Framnäs en minuts intagande av frisk luft från konferenslokalerna.

På vår konferensanläggning finns flera olika konferenslokaler som lätt kan modifieras efter era behov. Alla rum är utrustade med den senaste tekniken och ni har tillgång till en konferensvärd som hjälper er med vad ni behöver. Varje dagar väntar frukt, godis och mineralvatten i lokalerna.

Vill ni kombinera er konferens med en sammansvetsande aktivitet för gruppen? Då har vi flera konferensaktiviteter att välja mellan. Vad sägs om ett avkopplande cykeltur på kungarnas ö eller en provning av våra exklusiva viner?

Miljöcertifieringar

ISO 14001/ISO 20121