Wisby Strand Kongress

Flexibla möteslokaler med nära till allt

Nordens mest inspirerande mötesmiljö

Upplev flexibla möteslokaler med nära till allt i Visby; havet, Almedalsparken, ringmuren och Visby centrum. Wisby Strand Congress & Event erbjuder en kongresshall med stor scen, modern teknik och plats för 1000 personer samt sju andra lokaler i varierande storlekar. Sverige och Nordens kanske vackraste och mest inspirerande mötesplats invigdes 2007!

Wisby Strand är en kongressanläggning utöver det vanliga. För vilken annan kongressanläggning i Norden ligger granne med havet och har ett unikt världsarv med ringmur och kullerstensgränder bakom ryggen? Kort sagt den perfekta platsen för ett inspirerande möte. Vi älskar att tillsammans med våra kunder ta fram annorlunda och framgångsrika koncept på möten.

Ingenting är för litet och ingenting är för svårt. Det fick vi kvitto på under TUR-mässan 2010 – då Wisby Strand blev utsedd till Nordens mest inspirerande mötesplats.

Om vi fick utmärkelsen tack vare vår kilometerlånga utsikt från våra tre restauranger, vårt unika Kallbadhus placerat mitt på stranden, vårt förstklassiga kök med gotländska primörer eller vår fantastiska personal – vet vi inte. Men vi vet att vi tillsammans med Er kan ta fram ett oslagbart möteskoncept och att solnedgången alltid ingår i priset.

Miljöcertifieringar