Westmanska Palatset

En klassisk byggnad med intressant historia i hjärtat av Stockholm

Där det moderna blandas med de gamla och anrika

I hjärtat av Stockholms stad så finner ni Westmanska Palatset, en klassisk byggnad med intressant historia då Sverige en gång i tiden styrdes från platsen av överstelöjtnant Georg Adlersparre efter att Gustav IV Adolf avsatts vid statskuppen 1809. Westmanska Palatset fungerade även som dåtidens centralpunkt i Stockholms sällskapsliv.
År 1828 så köptes huset upp av den Kungliga Vetenskapsakademien och användes från 1831 som utställning för den så kallade Naturhistoriska samlingen. Denna samling skulle komma att ligga till grund för dagens Naturhistoriska Riksmuseum.

Ljusa och fräscha lokaler

Idag har vi ljusa och fräscha konferenslokaler där det moderna blandas med det gamla och anrika. Vi erbjuder allt från mindre mötesrum till en större hörsal för upp till 140 personer. Westmanska Palatset innehar även en festvåning och tillgång till en vacker innergård i italiensk stil.

Hög kvalité och god service

Med fokus på hög kvalité och god service så finns vår personal på plats för att ge er en så bra konferensupplevelse som möjligt. Tillsammans med restaurang Westman under samma tak kan våra stjärnkockar erbjuda mat och dryck av absolut högsta kvalité. Vi strävar alltid efter att välja närproducerade, ekologiska och miljöcertifierade råvaror i största möjliga mån.