Wenner-Gren Center

K-märkt landmärke med storslagen vy!

Wenner-Gren Center

Wenner-Gren Center i norra änden av Sveavägen har ända sedan byggåret 1962 varit ett klassiskt landmärke i Stockholm. Med sin unika historia, K-märkta orginaldelar och arkitektoniska höjdpunkter såsom t ex den återkommande rombformen, är Wenner-Gren Center en spektakulär mötesplats. Vi erbjuder allt från eleganta cocktailpartyn i baren på 24:e våningen, till effektiva möteslokaler för upp till 180 personer.

För att ni ska må bra serverar vi vällagad gastronomisk mat med hälsosam inriktning. Våra serviceinriktade medarbetare – “kundproffs” – ser till att det ni önskar sker exakt när ni vill. Behöver du övernatta har vi bra samarbetspartners.

Den unika miljön och utsikten över Stockholm i samtliga väderstreck ger en oförglömlig karaktär till möten, events och fester.

Välkommen!

Miljöcertifieringar

Svenska Mötens miljöcertifiering

Mingel, middag eller fest på våning 24!

Avrunda er konferens med en middag, mingel eller fest.
Högst upp i huset på våning 24 har vi en festvåning med restaurang, bar och mingelytor med plats för grupper upp till 130 personer i en härlig 60-tals anda. Här kan ni inte bara njuta av god mat och dryck utan en fantastisk vy över stadens takåsar, Brunnsviken och Hagaparken. Välkomna på en visning!