Waxholms Hotell

Stockholms skärgård möter mysig småstad

Boka en konferens som inte känns som en konferens

Boka en konferens som inte känns som en konferens. Mer som en utflykt till skärgården, i goda vänners sällskap. Vårt nyrenoverade Waxholms Hotell erbjuder konferenser och arrangemang med familjär elegans och ligger nära, året runt. Från centrala Stockholm tar det ungefär 30 minuter och från Arlanda ca 45 minuter. Ni kommer enkelt hit med bil, buss eller skärgårdsbåt.

Anlöp vid Hotellkajen och samlas på Waxholms Hotell. De historiska bilderna på väggarna minner om att detta varit en plats för societetens träffar under mer än hundra år. Idag i nyrenoverat och uppdaterat manér, men med bevarad atmosfär och samma magiska vyer över den glittrande fjärden.

Salongerna har varsamt omskapats till funktionella konferensrum, festvåningar och lounger. De 42 rummen har fått alla moderna bekvämligheter. Och den anrika Matsalen har – trots alla år, alla gäster och dramatiska skeenden – bevarat sitt ursprung, men nu med ny inredning i elegant och klassisk stil.

Här kan du ha inspirerande konferenser, möten och kick-offer. Njuta av måltider, afternoon tea, julbord och högtidsfirande. Delta i aktiviteter av alla de slag, året runt.

Innan du åker, ta en promenad i hamnen och längs Vaxholms pittoreska huvudgata. Och förundras över hur långt det känns från Stockholm, fast det bara är tre och en halv mil.

 

Miljöcertifieringar