Villa Mälargården

Möte och fest med exklusiv ensamrätt

Möte och festligheter med exklusiv ensamrätt

Villa Mälargården ligger 600 meter från Happy Tammsvik och erbjuder möten och boende i exklusiv avskildhet för upp till 30 personer. När ni bokar Villa Mälargården bokar ni alltid hela Villan. Totalt finns 16 hotellrum.

Här finns ingen som stör, inga telefoner som ringer, inget spring i korridorer. Egen tempererad utomhuspool, jacuzzi, bastu, salong med både bibliotek och biljardrum, matlagning med kock, gym och relaxrum. Högsta klass på mötesrum och service är en självklarhet här. Helt enkelt en mötesplats för dig som kräver lite bättre möten. Och mycket bättre resultat. Varmt välkommen hem till Villa Mälargården!

Villa Mälargården har 16 hotellrum i olika stilar; 13 dubbelrum, två sviter och ett enkelrum. Samtliga rum har nya, sköna kontinentalsängar från Bed Factory. Badrock och tofflor finns på ditt rum vilket kan vara skönt att ha när du ska gå till poolen, bastun eller ner till frukosten.

Miljöcertifieringar

Runt det timrade köksbordet

Att känna sig hemma när man är borta. Frukost, lunch och middag serveras i det stora lantköket runt det timrade köksbordet och önskar man tillreda middagen tillsammans med kollegorna så erbjuds aktiviteten ”Matlagning med kock”.

En kock och en korg med råvaror. Addera några nypor nyfikenhet, en bunt glada kollegor och en skvätt teamwork. Det är bästa receptet på en hellyckad aktivitet efter mötesdagens slut.

Skönt att bara vara

Året runt står den tempererade utomhuspoolen till ert förfogande. Sommartid är poolterrassen också den perfekta platsen att njuta av härliga grillkvällar tillsammans med kollegorna. Här finner man även lugnet för lite mer informella möten. När vårsolen gassar, fåglarna kvittrar och vitsipporna spirar; då öppnas sinnena upp och hjärna och hjärta samspelar som aldrig förr.

I huset finns bastu och på övre plan finns också massagebad. I källaren finns ett gym utrustat med bl a hantlar, löparband, motionscykel och boxningssäck. I anslutning till gymmet finner du relaxen där det finns väl kylda drycker att släcka törsten med.