Villa Lovik

Kreativa möten på vackra Lidingö

Natursköna Villa Lovik endast 15 minuter från Stockholms City

På Villa Lovik får ni tid att mötas, umgås, prata och varva ner. Ett stenkast från Stockholms city, på Lidingös norra udde, hittar ni en lugn oas för kreativa möten i vackra miljöer med havet utanför fönstret. Vi har nyrenoverade möteslokaler och hotellrum. Här serveras god mat med hög kvalité och i den trevliga loungen finns möjlighet för samtal samtidigt som ni njuter av den storslagna utsikten.

På Villa Lovik finns också Brödfabriken, vårt eget bageri. Brödfabriken inbjuder till olika typer av aktiviteter för grupper. Här finn 64 hotellrum och lokaler för upp till 100 personer.
Välkommen till oss på vackra Lidingö.

Baka er egen italienska pizza

Välkommen till lilla Italien på Lidingö! Samla kollegorna och kombinera er middag med en aktivitet. I den charmiga Brödfabriken dukas en buffé av italiensk antipasti och ostar upp som ni avnjuter tillsammans med den dryck ni önskar. Kvällen fortsätter med att alla bakar sina egna pizzor som ni sedan äter tillsammans. Middagen avslutas med en vaniljpanacotta och kaffe. En perfekt aktivitet i kombination med middag.

Baka era egna danska wienerbröd

Tillsammans med Loviks bagare får deltagarna lära sig att baka den danska stoltheten bland bakverk – wienerbröd. Deltagarna bakar sina egna wienerbröd i bagerilokalen Brödfabriken. Alla får med sig ett Brödfabriken-förkläde och de nygräddade wienerbröden hem, inklusive recept. Aktiviteten avslutas med att deltagarna får smaka på sina konstverk och den som lyckats bäst får ett specialpris.

Vad ingår?
Deltagarna tillverkar sina egna wienerbröd nere i lokalen Bageriet. Wienerbröden avsmakas sedan tillsammans med en kopp kaffe. Alla deltagare får med sig ett Brödfabriken-förkläde och de nygräddade wienerbröden hem, inklusive receptet.

En fartfylld aktivitet

Ta en Rib tur med fika!

Det går nästan inte att undvika den äventyrliga, lite pirrande känslan som infinner sig när besättningen kastar loss och ni sakta lämnar kaj. Denna tur går från bryggan från Villa Lovik med RIB båt ut till skärgården i svindlande hastigheter på uppemot 60 knop!

Alla passagerare utrustas med flytoverall, flytväst, vindglasögon och mössa.

Vad finns mer att göra?

Locka fram kreativiteten hos deltagarna och stärk gemenskapen i gruppen. Oavsett om det är en liten eller stor grupp så har vi tillsammans med våra samarbetspartners flera förslag på aktiviteter, t.ex. lakrits-, ost- och dryckesprovning. Eller teambuildande övningar, musiktävlingar eller varför inte spela in företagets nya reklamfilm? Det fina läge vid Hustegafjärden bjuder också in till olika vattenaktiviteter, tex. ribb-båt, kajak eller fisketur. För den som önskar någonstans att slappna av finns tillgång till bastu. Längs med vattnet finns en fin strandpromenad – perfekt för jogging och stavgång. Vi har också ett fräscht gym. Intill baren finns vårt biljardbord.