Villa Källhagen

Klassisk mötesplats på Djurgården i Stockholm

Lugnet nära staden

För er som vill ha möten i lugn och ro, men fortfarande ha staden runt knuten är Villa Källhagen ett bra val. I samma stund som ni kliver in på promenadvägen som leder från Strandvägen till Villa Källhagen känner ni skillnaden – trafikbruset tystnar och naturens stillhet tar vid. Strax därefter står ni i den lummiga trädgården. Förutom restaurang och uteservering kan Villa Källhagen även erbjuda övernattning. Här bor du i vackra och ljusa rum, många med direkt anslutning till trädgården.

Villa Källhagen har ett internationellt kök med basen i Sverige. Maten skapas efter vad säsongen erbjuder och med kvalitet, hållbarhet och lokalproduktion som ledord. Villa Källhagen är med i Hållbara Restauranger.

Förutom de natursköna omgivningarna med vackra promenadvägar och joggingspår erbjuds många aktiviteter. Villa Källhagen samarbetar med ett aktivitetsbolag som kan erbjuda allt från en spännande mordgåta till en fartfylld RIB-tur i skärgården. Eller varför inte boka in er på den egna boulebanan? Vi hjälper er även gärna med en icebreaker för att få igång er kreativitet.

Lokalerna varierar i karaktär från den största lokalen Eken, med egen utgång till terrassen, till Klubben där du sitter skönt i fåtöljer, eller Röda Stugan med sin charm från 1800-talet.

Miljöcertifieringar

Svenska Mötens miljöcertifiering

Egen miljöcertifiering