Varbergs Kusthotell

Välkommen till en plats för kustnära konferenser!

Konferenshotell i toppklass, 52 steg från havet.

Varbergs Kusthotell ligger en timma söder om Göteborg och bara femtiotvå steg från havet.  I de vackra miljöerna på Varbergs Kusthotell finns 14 inspirerande konferenslokaler och 5 grupprum samt konferenshuset Villa Apelviken för grupper på upp till 220 personer. Här finns många ställen att trivas tillsammans på och massor av möjligheter till aktivitet, avkoppling, god mat, barhäng och friska havsvindar. Njut av spa, mat och den vackra omgivningen.

SMAKER FRÅN HAV OCH SÄSONG

I vår restaurang och bistro är atmosfären avspänd, inredningen trivsam och menyn omsorgsfullt komponerad med smaker från hav och säsong tillsammans med råvaror från våra omgivningar. Restaurangen kan anta flera skepnader allt från den trevliga middagssittningen till en festmiddag med egen matsal och dansgolv. Vår personal har ett äkta intresse och kunskap för mat och dryck, vi ser till att ni får en härlig upplevelse.

AVKOPPLING I POOLEN ELLER SPÄNNING PÅ HAVET

På Varbergs Kusthotell finns det ett stort utbud av sådant som gör kroppen gott. Sveriges enda Thalasso-spa med havsvattenpool, ångbastu och flera olika basturum. Här bidrar Kattegatts saltvatten och tångruskor med välgörande mineraler, harmoni och ny energi. Vill ni njuta ännu mer, komplettera med spabehandlingar. Eller skratta och svettas tillsammans i en gemensam teamaktivetet, som en gemensam sup-tur, picknick på en vacker strandäng, Wästkustens Mästare eller en fat-bike tur längs natursköna stigar.

TRYGGA MÖTEN

Trygga möten under covid-19. Hos oss på Varbergs Kusthotell gör vi allt för att du som gäst ska känna dig trygg hos oss. Nedan är en del av våra åtgärder, vill du ta del utav allt. Läs mer på vår hemsida.
– När du konfererar hos oss kan vi erbjuda avskilda mötesplatser och lokaler med generöst utrymme.
– Vi erbjuder förmånliga avbokningsvillkor som möjliggör avbokningar med kortare varsel för trygga bokningar.
– Alla våra luncher och supéer är tallriksserverade.
– Vi serverar gärna er fika i er lokal eller på avskild plats.
– I vårt fristående konferenshus Villa Apelviken kan du hyra hela villan med konferenslokaler, lounge och hotellrum. Dessutom kan vi servera alla måltider i villan
– Digital mötesteknik kan användas för att kommunicera och skapa delaktighet med mötesdeltagare som befinner sig på en annan fysisk plats. Hos oss lånar ni kostnadsfritt mötesteknik för moderna och trygga möten
– Utomhusaktiviteter som tillåter social distansering. Läs mer
– Utökade städrutiner och andra flera andra åtgärder för att minska smittspridning.
– Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi följer även Visitas, branschorganisationen för den svenska besöksnäringen, åtgärder mot smittspridning på konferenser.

Miljöcertifieringar