Ullevi Restaurang och Konferens

Ullevi – Upplevelsernas arena

Ullevi Restaurang & Konferens är den perfekta mötesplatsen

På Ullevi, i hjärtat av Göteborg, ligger vår kompletta konferens- och restauranganläggning.
Som utpräglad mötesanläggning har vi specialiserat oss på sammankomster: konferenser, mässor, fester, kick offer, företagsevent, aktiviteter, evenemang mm.

Med våra välutrustade, ljusa och flexibla konferenslokaler erbjuder vi den perfekta konferenslösningen, för stora som små sällskap.
Vi har även utmärkta lokaler för mässor & utställningar.

Vårt centrala läge & 650 p-platser under arenan ger oss en unik tillgänglighet!

Er konferens kommer att vara i de bästa händer från Er första kontakt med oss till dess att hela arrangemanget är genomfört.

Välkomna till oss på ULLEVI RESTAURANG & KONFERENS!

Miljöcertifieringar

Egen miljöcertifiering

Fest

Personalfester med galna upptåg, galamiddagar med brutna servetter, kundträffar och temafester med annorlunda, spännande miljöer. 

På Ullevi har vi som ambition att servera er god mat gjord på bra, närodlade råvaror. Våra kockars målsättning är att tillaga maträtter som gör mer än bara smakar gott utan även gör gott. Ekologiska alternativ som gör gott för vår miljö och fortsatta utveckling.

Under våra temafester anpassar vi menyer och bygger vi upp kulisser som skapar fantastiska miljöer och som för er in i en helt annan värd. Allt från tyska ölhallar till oaser i den karibiska övärlden.

Här finns alla förutsättningar för en lyckad fest!

Aktiviteter

Låt oss och tävlingsandan inspirera er personal på Nordens största arena med jubel och framgång i väggarna.

Namnet Ullevi betyder ungefär ”Ulls egendom eller tempel” och härstammar från Ull, ”spelens och lekens gud” i den fornnordiska mytologin.

Varför inte hyra hela arenan för dina kunder eller anställda? Vi garanterar en annorlunda upplevelse. Från lek till idrottsprestation. Härliga arenaaktiviteter i form av bl a femkamp, fotbollsmatch, brännboll, fiskedamm i vattengraven eller gardenparty osv…

På Ullevi är allt möjligt!

Mässor

Här kan din mässa handla om allt från sport, papper, böcker, mat, vin & choklad.

Välkomna att ha er lansering, mässa eller utställning hos oss. Våra flexibla lokaler samt restauranger ger er många möjligheter. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränser. Allt samlat under ett tak – mitt i centrala Göteborg.

Ullevis unika läge med utmärkta kommunikationer gör det enkelt att besöka oss. Promenadavstånd till city med nöjen, shopping, sport, kultur och service skapar perfekta möjligheter för kringaktiviteter av alla slag.

Exempel på mässor/lanseringar som varit hos oss är bl a Göteborgs choklad- lakrits- & delikatessfestival, byggmässor, matmässor, Volvo Trucks lansering av Volvo FH 2012.

Vår erfarenhet, kapacitet och kompetens ger dig en rad lönande mervärden.