Ulfsunda Slott

Stockholms närmaste slott

Ulfsunda Slott är Stockholms närmaste slott

Bara 15 minuter från city och 3 minuter från Bromma flygplats hittar du oss, omgiven av en vacker trädgård och med Mälarens vatten i periferin. Ett modernt slott i tidlös design med 54 unikt inredda hotellrum, 10 exklusiva mötesrum och en restaurang med en guldkantad avsmakningsmeny. I vinkällaren trängs årgångsviner med champagne.

Att ha konferens på Ulfsunda Slott i Stockholm är något utöver det vanliga. Vi erbjuder 10 unika mötesrum som liksom slottet i övrigt är inredda i tidlös design och anpassas efter stora och små möten. Vill ni ha ett mer privat möte finns möjlighet att disponera hela Norra flygeln med den egna konferensvåningen Elementum. Välkommen till en inspirerande miljö där ingen dag är vardag. Ulfsunda Slott ligger endast 15 minuter från centrala Stockholm och några minuters resa från Bromma flygplats. Eller varför inte komma med båt och lägga till vid vår brygga.

Miljöcertifieringar

En hel flygel till ert förfogande

Vill ni ha ett mer privat konferensrum finns möjlighet att disponera hela Norra flygeln. Här ligger konferensvåningen Elementum, med oändliga möjligheter. Självklart kan vi även servera lunch och middag här och dessutom finns 18 hotellrum för övernattning om ni vill bo i samma byggnad. Ni behöver alltså knappt gå ut, om ni inte vill förstås.

Matlagningsaktivitet

Aktiviteten går ut på att ni lagar er egen middag som ni sedan får avnjuta tillsammans. Vår kock finns till hands med tips och råd. Det finns tillfälle att ta en öl, ett glas vin eller champagne under kursen.

Grillmingel

Gör era egna rårakor över öppen eld på våra Ofyrer. En avslappnad aktivitet som kan kompletteras med en trevlig fördrink. Tillsammans med en av våra kockar tillreder ni varsin råraka och till det serveras passande tillbehör så som sikrom, smetana, syrad lök och dill. Perfekt umgänge innan middagen med något gott i glaset till.