Tylebäck

- den naturliga mötesplatsen

Konferens och möten med möjligheter

Låt naturen och miljön öka kreativiteten.

Vår miljö inspirerar till kreativa möten, nya kunskaper, glädjefyllda events och galna kickoffer. Hos oss finns ett antal moderna hotellflyglar och konferenslokaler som erbjuder stor flexibilitet. Vi har konferenslokaler i olika storlekar att välja bland, den största rymmer 150 personer och den minsta 6 personer.Utanför finns vår naturliga park med öppna gräsytor och höga tallar. När vädret tillåter är det bara att flytta ut i solen och njuta av frisk luft samtidigt som kreativiteten flödar och koncentrationen är på topp eller när lagen kämpar under bar himmel för att ta hem lagsegern! Ingenting är omöjligt här hos oss!

Alla våra konferenspaket inkluderar en smakrik lunch kompletterat av för- och eftermiddagskaffe. För övernattande gäster bokas gällande konferensmeny för kvällen, och morgonen därpå serveras vår frukostbuffé, som ger härlig energi.

När det gäller önskemål om event tycker vi ni ska komma hit och kika på möjligheterna vi har här, utforska omgivningarna eller kanske provsmaka en meny, allt för att det ska bli ett så lyckat event som möjligt.