Två Skyttlar

Beläget i den vackraste av miljöer, endast 50 min från Göteborg

Välkommen hem till oss!

Två Skyttlar – där framtid formas!
Vi ligger mitt i Västsverige, bara 50 minuter från Göteborg och 30 från Landvetter. I den vackraste av miljöer med skogen, sjön och ängarna som ramar in vår anläggning. Vi tror på att skapa en plats där människor möts, utvecklas, inspireras och njuter. Där du som gäst känner dig som hemma. Där du kan lägga upp fötterna en stund och lyssna på tystnaden. Där du ges möjlighet att fylla på själens batteri, för att sedan energifyllt ta dig an dagen! Det för oss är Två Skyttlar!
Tillsammans med vår fantastiska personal är detta vårt löfte till dig, att alltid göra vårt yttersta så att du kan andas ut, njuta och ta bra beslut.
Välkommen hem till oss! Malin & Claes Västerteg med personal

Miljöcertifieringar

Mötesvåning

Våra konferenslokaler är utformade som våningar, vilket betyder att gruppen oavsett storlek alltid har tillgång till konferensrum, grupprum och eget fikarum. Där är gruppen alltid ensamma, vilket ger goda förutsättningar för effektivt och exklusivt arbete.

Functional outdoor gym powered by Sabina Dufberg

Tillsammans med träningsprofilen Sabina Dufberg har vi utvecklat ett unikt koncept där du tränar funktionell träning efter din egna förmåga. Vårt utegym frångår de traditionella oflexibla styrkestationerna och ger dig istället möjlighet att träna explosivitet, kondition och styrketräning.