Toftaholm Herrgård

Naturnära konferens i herrgårdsmiljö, mitt i Småland, ett stenkast från E4:an.

Konferera i vår naturnära herrgårdsmiljö, mitt i Småland!

Precis intill sjön Vidöstern i Småland ligger Toftaholm Herrgård, en fristad med en drygt sexhundraårig historia. Här upplever du lugn, tystnad och en utpräglad gästfrihet. Genom tiderna har vi gästats av såväl kungar och nobelpristagare som berömda formgivare. Välkommen hem till oss, vi ser fram emot att ta hand om dig! På Toftaholm är alla 44 rum unika och många av våra gäster har hittat sitt favoritrum som de återkommer till gång efter gång. Vilket blir ditt?

Toftaholm Herrgård ligger bara ett stenkast från E4:an mitt Småland vilket gör det till en bra samlingspunkt för konferens och möten.
Toftaholm är en mötesplats för er som önskar konferens utöver det vanliga i en inspirerande, naturnära herrgårdsmiljö med hög klass på kök & restaurang!

Vi skräddarsyr upplägg efter önskemål och kan ta emot både små och stora grupper med konferenslokaler i olika storlekar. Vi samarbetar med några av landets bästa aktivitetsledare som kan anordna och anpassa aktiviteter som lockar till skratt, förbättrar kommunikationen, skapar sammanhållning och stärker grupper!

Miljöcertifieringar