Sunlight Hotel, Conference & Spa

Nyköpings största hotell & Spa med en industriell boutique-känsla.

På bekvämt avstånd från tågstationen i Nyköping och endast 5 minuters promenadavstånd från centrum. Hotellet ligger i en gammal tvålfabrik med anor från 1900 och inredningen blandar klassiskt estetik med modernism. Här konfererar ni i ljusa och luftiga konferensrum och vilar ut i bekväma hotellrum. Koppla av på vårt härliga Spa. Vill ni höja pulsen och hålla formen finns det ett modernt och välutrustad gymavdelning.

Konferens & möten
Exceptionella konferensmöjligheter oavsett om ni är en mindre grupp eller en hel kongress. I våra olika lokaler finns det konferens, event och mässkapacitet upp till 600 personer. 15 grupprum för 2–80 personer och 3 grupprum för 80–600 personer.

Aktiviteter
Vi erbjuder både lugna och fartfyllda aktiviteter som gör ert möte roligt och minnesvärt. Kör ett fartfyllt pass i vårt gym och koppla sedan av tillsammans på vårt härliga Spa med en behandling eller luta er bara tillbaka i våra härliga loungebäddar och ladda ny energi. Vi har dessutom en egen gokartbana inomhus för er som söker spänning och fart.

Mat & dryck
Restaurang Klaras köks ryggrad är Sörmlands natur- det vilda och det odlade. Vi följer årets rytm och säsongens cykel. Underväxtsäsongen arbetar vi intensivt med naturens förändrade utbud och bevarar så mycket som möjligt i processen. Vi bevarar de naturliga ingredienserna i Sörmland, vår plikt är att servera en liten bit av Sörmlands natur på våra tallrikar året runt.

Hotellrum
154 rum fördelat på 57 enkelrum, 97 dubbelrum och 258 bäddar.

Fri parkering

 

Miljöcertifieringar