Sturegatan 15

Moderna lokaler mitt i city

Moderna ljusa lokaler mitt i city

Sturegatan 15 erbjuder konferens på Östermalm med toppmoderna konferenslokaler, beläget på en av Stockholms bästa adresser vid Humlegården och ett stenkast från Stureplan.

Våra mötesrum består av 5 unika lokaler i en fantastisk miljö. Våra mötesrum har modern teknik och en hög designnivå som kan ta emot upp till 60 personer. Perfekt för dig som vill ha konferens på Östermalm och mötas i en inspirerande miljö.

När ni konfererar på Sturegatan 15 så kan ni boka frukost, lunch, middag eller ett mingel på Restaurang Hantverket som ligger vägg i vägg med konferensavdelningen. Här äter ni och umgås i en härlig miljö på en citykrog med ett mat- och inredningskoncept som signalerar äkta hantverk.

Lunch eller middag på Restaurang Hantverket

Vägg i vägg med Sturegatan 15 ligger vår toppmoderna Restaurang Hantverket som är en livfull mötesplats som gör sig bra för affärslunch såväl som för middagar och sena drinkar. Maten skapas av noga utvalda råvaror i sin finaste säsong från lokala producenter. Kökets kompositioner har ett uttryck av renhet och enkelhet med en rustik elegans där grunden ligger i det hantverksmässiga svenska köket med inslag och intryck från Europa.
Kombinera er konferens på Sturegatan 15 med en middag eller varför inte se till att få en bra start med vårt frukostpaket?