Stockholm Waterfront Congress Centre

Välkommen till en cityarena med oändliga möjligheter

Designat för att vara flexibelt

Både du och dina mötesdeltagare ska känna sig trygga och säkra när ni besöker Stockholm Waterfront Congress Centre. Därför har en rad åtgärder genomförts kring städning och desinficering, fysisk distansering och utbildning av personalen för att garantera trygga möten i en ren och säker miljö. I samarbete med SGS, världens ledande kontroll – och certifieringsföretag, har ett 10-stegs protokoll för mötes- och evenemangslokaler tagits fram. Åtgärderna är anpassade efter lokala rekommendationer för att ert möte ska bli så säkert som möjligt, från början till slut.

Stockholm Waterfront Congress Centre är en mångsidig arena för ditt evenemang – med en flexibilitiet som är svår att slå. Anläggningen omfattar en yta på 14 000 m2 med ett auditorium, kongresshallar och en rad mötesrum. Med hjälp av flyttbara väggar finns möjlighet att skapa den perfekta ytan eller en kombination av ytor för ditt event. Med ett läge i centrala Stockholm mellan Centralstationen och ikoniska Stadshuset, har du nära till kommunikationer och sightseeing.

På Stockholm Waterfront Congress Centre skapas personliga, professionella och minnesvärda möten. Här kan du uppleva smarta digitala möteslösningar med hybrida möten och toppmodern teknik. Varje möte klimatkompenseras automatiskt – utan någon extra kostnad för dig.

Radisson Blu Waterfront Hotel ligger i direkt anslutning till kongresscentret och har en ingång till kongressen direkt via hotellobbyn. Hotellet har totalt 414 moderna rum, flera med hisnande utsikt över det omgivande vattnet, samt utmärkt restaurang, bar och gym.

 

Miljöcertifieringar