Starby Hotell

Den ideala mötesplatsen i Vadstena med fokus på matupplevelser

Allt för både stora och små möten

Starby Hotell är ett hotell i countryside stil, omgivet av Östergötlands slätt. Vi erbjuder högkvalitativa helhetsupplevelser för både mötesgäster och weekendgäster. Hos oss får du kulinariska upplevelser, bästa service och omtanke. Hotellet ligger vackert beläget vid Vättern, endast några minuters gångväg från Vadstena slott och centrum.

Alla våra hotellrum har fräsch och ljus inredning och samtliga rum ligger på markplan. Restaurang, bar och relax i direkt anslutning. Hotellet ligger vägg i vägg med konferensanläggningen. Den är vackert inbäddad i en frodig parkmiljö där det finns möjligheter till olika aktiviteter, som kan vara en höjdpunkt på en konferens.

Miljöcertifieringar

Starby Hotell - Ett kök som ger mersmak!

Köket på Starby Hotell värnar lika mycket om gästen som om traktens delikatesser. Vi jobbar med ”härproducerade” och i möjligaste mån ekologiska och närodlade råvaror. Våra menyer komponerar våra mästerkockar utifrån smak, utseende, konsistens och färg för att ge en oförglömlig helhetsupplevelse. Det du kan vara säker på är att smaklökarna tillfredsställs.

För att fullända den kulinariska upplevelsen är alla rekommenderade viner, väl utvalda till varje rätt.
Vårt förhållande till mat är en ren kärlekshistoria. Här lagar vi ärlig mat utan genvägar.

Relaxavdelningen

Alla våra konferensgäster har fri tillgång till vår relaxavdelning.
Vid sidan av att njuta i bubbelpoolen kan du prova vår välgörande infrabastu, testa våra ångduschkabiner, basta i den traditionella bastun eller bara njuta i den generöst tilltagna relaxen.

Chambre séparé

Huvudbyggnadens andra våning är av karaktären “chambre séparé” och innehåller matsal, salonger, konferensrum för avskilda möten, provningar, middagar och fester.