Södra Teatern

med Stockholms mest hänförande utsikt

Södra Teatern Möten & Event

I 160 år har Södra Teatern varit en plats för musik, kultur och unika möten. Huset står stadigt på toppen av Katarinaberget, i hjärtat av Södermalm.

– Vi är så mycket mer än en teater. Nu med nyrenoverade lokaler ger det oss att möjligheter att göra större konferenser, fester och middagar säger Emilia Åkesson, Säljansvarig Södra Teatern Möten & Event.

När Mercedes-Benz och South By Southwest (SXSW®) tog megakonferensen me Convention till Stockholm i september 2018 var Södra Teatern den självklara platsen. Under tech- och designforumet möttes Södrans röda sammetsstolar och majestätiska gulddekor med innovation och framtid när några av världens mest intressanta ledare, tänkare och pionjärer strålade samman för föredrag, workshops, seminarier och fest. Mercedes-Benz och South By Southwest’s unika framtidskonferens me Convention fyllde Södra Teaterns alla rum – från Stora Scen och Champagnebaren till Södra Bar, Kristallen och Mosebacketerrassen.

Södra Teaterns eventpersonal ser till att varje liten i detalj i körschema, logistik och flöden klaffar – medan kund och gäster får en så bra upplevelse som möjligt. Fest, barhäng, mingel, konferens eller kickoff. I Södra Teaterns anrika lokaler på Mosebacke är möjligheterna lika stora som idéerna.

Kickoff på första parkett

Välkomna till oss på Södra Teatern för er kickoff!

Rivstarta hösten tillsammans med oss och inspirera era medarbetare i Stockholms äldsta privata teatersalong. På Stora Scen har artister och band som Leonard CohenRed Hot Chili Peppers, Sarah KlangWeeping WillowsJane Birkin, Ron PopeAne Brun och Nina Persson stått.

I de röda sammetsfåtöljerna får era medarbetare en upplevelse utöver det vanliga.

Stockholms mest hänförande utsikt

Södra Teaterns festvåning på våning sju, även kallad Champagnebaren, är perfekt för mingel, konferenser med biosittning liksom för fester, födelsedagar och bröllopsfester. Lokalen har en härlig veranda med Stockholms absolut vackraste utsikt.

Lokalen lämpar sig mycket bra för privata fester och bröllop, liksom för mindre events, konferenser och styrelsemöten. Fönstren sträcker sig åt tre av fyra väderstreck och du har en härlig utblick österut mot Stockholms inlopp, norrut över Gamla Stan och söderut mot anrika Mosebacke Torg.

Fira in julen på Mosebacke

Med kollegor och vänner firar ni bäst julen i Södra Teaterns vackra och anrika lokaler. I egen lokal, Södra Bar eller Champagnebaren, får ni avnjuta Restaurang Mosebackes klassiska julbord med vackra Stockholm i vinterskrud som kuliss.

Champagnebarens terrass kantas av lyktor som lyser upp i vintermörkret och utsikten är svindlande vacker från toppen av Katarinaberget.

"Huset ställde alltid upp"

“Ni kunde enkelt skala av och lägga till personal där det behövdes så att ni säkerställde att det skulle bli så bra som vi ville att det skulle bli. Det händer alltid något vid ett event och huset ställde alltid upp.” – Pauline de Sera, eventansvarig vid Aller media.

“Allt var så proffsigt skött, så vi kunde slappna av till 100 procent. Alla var så trevliga och såg hela tiden till att allt flöt på, och hela tiden med ett leende. Var det något kom man och viskade i mitt öra och sen var det löst på ett par sekunder. Vi kommer att ha fler fester hos er!” – Daniel och Ylva Broman som hade gemensam 50-årsfest i Restaurang Mosebacke & Champagnebaren.