Smögens Hafvsbad

Välkommen till Smögens Hafvsbad - hotell, spa och konferens på Smögen

Smögens Hafvsbad - kurort och mötesplats på idylliska Smögen

I början av förra seklet föddes Hotell Smögens Hafvsbad – kurort och mötesplats på idylliska Smögen. Dåtidens jetset jublade över detta nya vattenhål i Bohuslän och Smögens Hafvsbad blev snabbt ett av säsongens måsten – framförallt för storstadsbor som kom hit för att ”rekreera sig efter vinterns intellektuella ansträngningar”.

Hotellet bestod då av den vackra matsalen, åtta rum samt kök och rum åt föreståndarinnan. Inget är speciellt annorlunda idag när Smögens Hafvsbad vuxit till att bli en modern anläggning med 76 hotellrum, en stor restaurang, spa och konferens öppet hela året.

Unika konferenser på Smögens Hafvsbad
På Smögens Havfsbad vet vi att möten och arrangemang, stora som små är en viktigt investering för varje organisation och företag. Det avgörande för en lyckad konferens är att den service som efterfrågas fungerar. På Smögen Hafvsbad vill vi överträffa dessa förväntningar.

Vi erbjuder ett stort utbud av kick off- och konferensaktiviter runtomkring Smögen. Alla våra kick off- och konferenspaket är sammansatta med fokus på effektivitet, teambuilding och glädje.

Planera din nästa konferens eller kick off på Smögen, västkustens pärla!

Välkommen till Smögens Hafvsbad. Som då – Fast nu.

Konferensaktiviteter på Smögen

Kick off- och konferensaktiviteter på Smögen, Bohuslän med havet och naturen runt om ger alla möjligheter att uppleva mer av livets goda. Våra konferensaktiviteter tar dig ut till havs med fiske och öbesök, golf på fastlandet och utvecklande övningar för smaksinnet i form av vinprovning, ostronprovning eller skaldjursprovning. Ja, det är en god början på vad vi kan hitta på tillsammans på just er konferens eller kick off.