Skeviks Gård

Nyttiga möten i skärgårdsmiljö

Våra vackra omgivningar ger både arbetsro och inspiration

Med hav och natur inpå knuten är hotell– och konferensanläggningen Skeviks Gård en underbar plats för konferenser, utbildningar, affärsmöten, fester, träning & rekreation.

Runt gården öppnar sig ytor och natur som är gjorda för att sätta din kropp i rörelse.

Våra skogsstigar, ängar, motionsspår och havsvikar är idealiska för allt från fridfulla promenader till mjölksyreframkallande PT-pass. Vi kan också erbjuda både gym och träningsredskap både utomhus och inomhus. Efter ditt träningspass kan du koppla av i vår bastu med relax och ta ett svalkande bad i havet eller njuta i vår badtunna eller kanske boka en av våra stora vedeldade badtunnor.

Vi bedriver också lantbruk med egen ekologisk grönsaksodling och egna djur med grisar, hönor och bin. Samarbetet med andra lokala matproducenter i skärgården gör att våra kockar kan tillreda goda, nyttig och näringsrik mat.

I våra nio trivsamma och ombonade konferenslokaler har ni tillgång till all modern teknik som Wi-Fi och PC-projektorer. Vår största lokal tar upp till 90 personer. Här finns lokaler för alla typer av möten, storlek på grupp och specifika behov och önskemål.
Några av våra mötesrum finns i separata byggnader ute på vår gård med konferensrum och grupprum där ni kan konferera avskilt och ostört.
Vi har ny modern teknik i våra stora lokaler och fina nya konferensmöbler.