Skåvsjöholm Konferens & Möten

Prickfria möten i skärgårdsmiljö, 25 minuter från Stockholm C

Prickfria möten i fantastisk skärgårdsmiljö

På Skåvsjöholm, endast 25 minuter från Stockholm C och 35 minuter från Arlanda, finner ni allt under ett och samma tak; möteslokaler, hotellrum, restaurang, relax och bar – så ni behöver aldrig gå ut om ni inte vill.

Självklart kan den som vill variera sig ta sin datorn och sitta på någon av bryggorna och surfa.  Vattnet med de vackra omgivningarna finner ni precis utanför fönstret.
I restaurangen njuter ni av matupplevelser utöver det vanliga tillsammans med enastående utsikt över vattnet.

Vi vill att ni ska trivas hos oss. Och då är atmosfären och miljön lika viktiga som servicen, måltiderna, tekniken och aktiviteterna. När allt flyter på och hänger ihop blir upplevelsen komplett, och det är det vi menar med ett prickfritt möte.

Varmt välkommen till oss på Skåvsjöholm!

Miljöcertifieringar

ISO 14001/ISO 20121

Svenska Mötens miljöcertifiering

Unik och exklusiv konferens i Villa Skåvsjöholm

Villa Skåvsjöholm i korthet

  • Unik konferensvilla med möjlighet för kreativitet och konferens i avskildhet.
  • 25 minuter från Stockholm C & 35 minuter från Arlanda.
  • Lämplig för 8-10 konferensgäster
  • 6 exklusivt inredda enkelrum
  • Utomhusjacuzzi – redo att användas på altanen närhelst det passar. Eller kanske föredrar ni att bada från vår sandstrand eller brygga?

Nygjorda hotellrum

I de förnyade rummen har vi velat skapa en känsla av dels klassiskt 50-60-tal, med detaljer som bl a Sjuans stol (Arne Jacobsen) och Laminofåtöljen (Yngve Ekström), dels nutida design. Sängarna, som kommer att vara rejält tilltagna, 120 cm och 140 cm, är Svanenmärkta och svensktillverkade från Hilding Anders. Från TV:n kan du trådlöst casta, ex. din Viaplayapp i mobilen, upp till tv-skärmen. Genomtänkta placeringar av eluttag vid säng, skrivbord och läshörna för att göra din vistelse bekväm. Den fantastiska utsikten mot vattnet är fortfarande lika rofylld och kan njutas från samtliga enkelrum. Vi är mycket stolta över de nygjorda hotellrummen och visar med glädje upp något av de som redan är färdigställda.

Välkommen på en visning med lunch

Söker ni det där lilla extra till konferensen eller kickoffen? För oss är det viktigt att ni får en känsla av hur det är att vara hos oss! Därför är du alltid varmt välkommen att besöka oss, så kikar vi på vad som skulle kunna passa just er. Och om ni har möjlighet så bjuder vi gärna på lunch i samband med en visning.

Varmt välkommen till Skåvsjöholm!