Skärgårdshotellet

Drömplatsen för sjöbusar och landkrabbor

Skärgårdshotellet är drömplatsen för sjöbusar och landkrabbor

Koppla av i vår avslappnande skärgårdsmiljö där havet lugnar och själen får ro. Låt era tankar finna nya vägar så ni kan utföra underverk vid ert nästa möte. Skärgårdshotellet ligger vid Stockholms skärgård på sluttningen ovanför hamnen i Nynäshamn med en härlig vy över Bedarön.

Vi är ett familjärt och hemtrevligt hotell som ligger alldeles lagom långt bort för att byta ut stressig storstadstadsmiljö till härligt avkopplande skärgårdsmiljö. Ett prisvärt hotell vid skärgården med kvalité och konferenser där ert val av mötesplats gör skillnad. Oavsett anledning till att du besöker oss så ser vi till att din vistelse blir ett oförglömligt minne för livet. Upplev skärgårdskänslan som bäst hos oss, från resans start, in i hotellrummet till färden hem.

Vi har 6 konferenslokaler i varierande storlekar för de allra minsta möten till de större konferenserna. Service och kvalité ligger oss varmt om hjärtat och flexibiliteten hos oss är hög. Skärgårdshotellet ger dig den familjära känslan, där du som gäst odelat får vår uppmärksamhet och hjälp.

Navigera dig till din bryggplats

När du checkar in får du inget rumsnummer, utan en bryggplats. Navigera dig sen fram genom hotellet med hjälp av våra handmålade sjökort som pryder väggarna. Vi erbjuder 70 skärgårdsinspirerade hotellrum. Hos oss ingår alltid en härlig frukostbuffé, gratis Wi-Fi, fri parkering och fri tillgång till hotellets gym.

Gör något mer av er konferens

Inomhus, utomhus, fysiskt, mentalt, kreativt, roligt, svårt, teambuildande, annorlunda eller kanske gott. Vi erbjuder en uppsjö av förslag och alternativ för aktiviteter i samband med er konferens. Vad sägs om fiskesafari inomskärs eller ute till havs? Chokladprovning där ni får historik, guidning i chokladens värld bland kakaobönor, kvalitéer och tillverkning? Eller varför inte en bryggerivisning av Nynäshamns Ångbryggeri där ni kliver in i ölens värld?

Unna er en avkopplande stund

Njut av en avkopplande stund i vår relaxavdelning. Här kopplar du av efter dagens aktiviteter och utmaningar. Njut i det varma vattnet i vår bubbelpool, koppla av i vår bastu och sköna relaxmöbler. Prova även på att få massage av vår vattenmassagebädd.