Scandic Victoria Tower

Möten, konferenser och events på hög höjd med makalös utsikt

Välkomna till Scandic Victoria Tower

Arkitektbyrån Wingårdhs ligger bakom den fantastiska byggnaden, helt klädd i glas. Hotellet är inrett med designmöbler från Vitra, Montana och Flos. Lobbyn, loungen och restaurangen flyter samman och skapar en social arena för arbete, möten, mat, dryck och avkoppling. På våning 34 hittar du hotellets Skybar som erbjuder goda drycker och fantastisk utsikt över hela Storstockholm.

Hyr hela våning 32 med en imponerande panoramavy, perfekt för ditt möte, fest eller en utställning. Hotellet har även totalt 15 konferensrum fördelade i lobbyplanet samt på våning 33 med himmelsk utsikt. Sist men inte minsta så ligger vårt gym och bastu på våning 22, naturligtvis med samma härliga utsikt. Vi har 299 rum som är belägna från våning 2-22.

Scandic Victoria Tower ligger i hjärtat av Kista Science City. Kistamässan och Kista Galleria med shopping ligger på gångavstånd och golfentusiasten hittar golfbanor inom bekvämt avstånd från hotellet. Mall of Scandinavia ligger 5 minuter bort med pendeltåg och skulle stadslivet locka ligger Stockholm city endast 15 minuter bort med pendeltåg och bil.

Alla Scandic-hotell i Sverige är Svanenmärkta och erbjuder sedan 2020 menyer med klimatberäknad mat för event. Vi har lokaler för konferenser, möten, kickoffs och mingel – var du än befinner dig i Sverige. Vill du sova kvar är det enkelt att kombinera med bekvämt boende där frukostbuffé ingår i priset. Och med våra smidiga konferenspaket har du fika, mat och dryck redan ordnat. Vi skräddarsyr en lösning som passar just dig!

Miljöcertifieringar