Scandic Upplands Väsby

Det lilla stadshotellet med den stora omtanken

Det självklara valet!

Vi kan möten!
Scandic Upplands Väsby kan med sitt fantastiska läge vid E4:an endast 15 minuter från Arlanda och 25 km från Stockholm City erbjuda möten i toppklass i någon av våra 10 ljusa och fina konferenslokaler. Låt oss ta hand om lokal, utrustning, mat och dryck så kan ni fokusera på ert möte.

Mat och dryck för ditt energigivande möte
Då vi vet att det är viktigt med bra energi hela dagen så satsar vi på att servera måltider som ger just detta! Hos oss kommer du att hitta något som passar just dig då du alltid kan välja mellan kött, fisk och vegetariskt på vår lunchbuffé. När det är dags för fika, ja, då blir det en smakupplevelse utöver det vanliga eller som en gäst uttryckte sig: “This is not a Swedish “fika”, this is a birthday party!”

Scandic= Sportglädje!
Hotellet ligger endast ett stenkast från Vilundahallen vilket gör oss till det självklara valet för dig som älskar hockey, simning och gymnastik. Vi är oxå väldigt glada över att årligen få ta emot dig som ägnar dig åt orientering, golf, cykel, fotboll och kampsport, vi har plats för alla!

 

Miljöcertifieringar

Hotellet för alla tillfällen

Hos oss kan du inte bara sova gott och vakna utvilad.
Vi hjälper även gärna till med planeringen inför din nästa födelsedag, utbildning, studentmottagning, dopfika eller annat kul! Hör av dig!