Scandic Triangeln

Kapacitet för upp till 450 konferensgäster och fantastisk utsikt!

Välkommen till Scandic Triangeln

Hotell Scandic Triangeln har 20 våningar med stora och ljusa rum som bjuder på en fantastisk utsikt över Malmö. Hotellet har stora mötesmöjligheter med 18 mötes- och konferensrum där den största lokalen tar upp till 450 personer. Här finns även stor festvåning för bankett och andra evenemang. Vi erbjuder fri internetuppkoppling i alla allmänna utrymmen och på hotellrummen. Vår restaurang och bar Lean är en populär mötesplats för såväl Malmöbor som våra hotellgäster. När du bor hos oss kan du hålla dig i form i vårt hotellgym och varva ned i vår bastu. För dig som kommer med bil finns ett stort garage att tillgå.

Hotell Scandic Triangeln som reser sig över köpcentrat Triangeln är ett landmärke som de allra flesta Malmöbor och många tillresande har en relation till. Hotellet ligger mitt i centrala Malmö på stans största shoppinggata med butiker, caféer och restauranger precis utanför dörren. Läget gör att du har nära till det mesta, oavsett vilket mål du har med ditt besök.

Alltid på Scandic
Alla Scandic-hotell i Sverige är Svanenmärkta och erbjuder sedan 2020 menyer med klimatberäknad mat för event. Vi har lokaler för konferenser, möten, kickoffs och mingel – var du än befinner dig i Sverige. Vill du sova kvar är det enkelt att kombinera med bekvämt boende där frukostbuffé ingår i priset. Och med våra smidiga konferenspaket har du fika, mat och dryck redan ordnat. Vi skräddarsyr en lösning som passar just dig!

Miljöcertifieringar