Scandic Stortorget

Hotellet för det perfekta mötet eller den stora banketten!

Välkommen till Scandic Stortorget!

I en sekelskiftesbyggnad mitt på Stortorget i Malmö finner du oss. Här blandas historia med skön inredning, en perfekt plats för både möten och avkoppling.

Våra 5 mötesrum passar grupper från 2 personer upp till 60 personer. Vi sätter det personliga i fokus, och anpassar mötesrummen efter dina önskemål.

Vi samarbetar med en festlokal som ligger i Frimurarhuset i anslutning till hotellet, där vi välkomnar upp till 150 personer för bankett, event med mera.

Efter en dag med möten kan det vara skönt att varva ner i gymmet eller sätta sig i lobbybaren en stund innan det är dags för kvällens aktiviteter. Eller varför inte checka in på något av våra 82 rum för en skön natts sömn.

Välkommen till vår trevliga restaurang. Slå dig ner vid något av de stora fönstren och titta ut över Stortorget. Här kan du äta en härlig hotellfrukost, lunchbuffé och middag. Vi erbjuder en varierad meny tillagad med kärlek och fina råvaror.

 

 

Miljöcertifieringar

Fest och event i festsalen i Frimurarhuset

Malmös mest hemliga festlokal ligger granne med Scandic Stortorget. Festlokalen i Frimurarhuset är perfekt för bröllop, disputationsfest eller varför inte fira din högtidsdag hos oss. Här serverar vi härliga menyer som vi skapar just för dig med underbar dryck därtill.