Scandic Star Sollentuna

Eventhotell 15 minuter från City

Välkommen till Scandic Star Sollentuna

Scandic Star Sollentuna är helt nyrenoverat sedan sommaren 2018. Här välkomnar vi konferenser, galamiddagar, utställningar med mera för upp till 600 personer. Med våra egna erfarna mötesprojektledare gör vi vårt yttersta för att uppfylla er vision av ert evenemang.

Vår anläggning ligger i framkant när det kommer till hållbarhet, vilket speglas i allt vi gör och tillagar. Varför inte testa en helt vegansk konferensupplevelse?

När ni har konfererat klart för dagen är det nära till rekreation – ett stenkast bort hittar ni Sollentuna Centrum för en shoppingtur, och för den hurtige finns möjlighet att ta en löprunda längs Edsviken. Vill du bara njuta kan vi varmt rekommendera hotellets egen spa-avdelning.

För en unik kickoff kan vi rekommendera att hyra hela hotellet. Vid bokning av alla 270 rum bjuder vi på egen bar med öppet fram till kl. 03:00.

Alla Scandic-hotell i Sverige är Svanenmärkta och erbjuder sedan 2020 menyer med klimatberäknad mat för event. Vi har lokaler för konferenser, möten, kickoffs och mingel – var du än befinner dig i Sverige. Vill du sova kvar är det enkelt att kombinera med bekvämt boende där frukostbuffé ingår i priset. Och med våra smidiga konferenspaket har du fika, mat och dryck redan ordnat. Vi skräddarsyr en lösning som passar just dig!

Miljöcertifieringar

Hotellkedjornas egna miljöprogram