Scandic Star Lund

Modernt konferenshotell i Lund 20 minuter från Lunds stadskärna

Välkommen till Scandic Star Lund

Håll ert möte på en av södra Sveriges främsta mötesarenor. Här, på Scandic Star Lund, möts ni i en ombonad och varm miljö. Hotellet erbjuder konferensmöjligheter för över 400 konferensdeltagare samt plats för 450 middagsgäster i festvåning. Tack vare smarta lösningar finns här flexibla möjligheter för att skapa det bästa mötet. Efter mötet kan ni stilla hungern med spännande smakkombinationer från vårt kök sprunget ur den skånska myllan.

Scandic Star Lund ligger i hjärtat av staden, endast 25 minuter från Malmö flygplats. Från hotellet har du gångavstånd till stadskärnan och dess stora utbud av trevliga caféer och restauranger.

Alltid på Scandic
Alla Scandic-hotell i Sverige är Svanenmärkta och erbjuder sedan 2020 menyer med klimatberäknad mat för event. Vi har lokaler för konferenser, möten, kickoffs och mingel – var du än befinner dig i Sverige. Vill du sova kvar är det enkelt att kombinera med bekvämt boende där frukostbuffé ingår i priset. Och med våra smidiga konferenspaket har du fika, mat och dryck redan ordnat. Vi skräddarsyr en lösning som passar just dig!

Miljöcertifieringar