Scandic S:t Jörgen

Hotellet mitt i city där det vimlar av nöjen.

Välkommen till Scandic S:t Jörgen!

Hotellet mitt i city! Du hittar oss mitt i Malmös stadskärna, på Gustav Adolfs torg. Här ordnar vi möten, event, konferenser och banketter, skräddarsytt efter dina önskemål.

Flexibilitet är ett av våra ledord, och vi erbjuder 12 mötesrum för just ditt möte; allt ifrån det lilla mötet för 2 personer upp till det stora för 120 personer. De flesta av våra mötesrum har stora fönster med härligt ljusinsläpp. Alla måltider i samband med ditt möte serverar vi på buffé i vår trevliga restaurang med utsikt över Gustav Adolfs Torg.

Vill du hinna vila upp dig under ditt planerade event kan vi rekommendera en natt i något av våra 288 rum. Missa inte heller hotellets gym- och relaxavdelning, som du som gäst givetvis har tillgång till.

I lobbybaren väljer du bland klassiska drinkar, vin, öl och många olika sorters kaffe och te. Du kan också beställa enklare rätter som Scandics Klassiker och tilltugg från barmenyn. Luta dig tillbaka i våra sköna soffor och fängslas av spännande idrottsevenemang på TV eller umgås med dina vänner en stund i ledig miljö. På andra våningen finner du vår restaurang, här kan du varva ner och njuta av god mat tillsammans med vänner eller kollegor. Vi skapar våra egna rätter à la carte, efter vad säsongen erbjuder.

Alltid på Scandic
Alla Scandic-hotell i Sverige är Svanenmärkta och erbjuder sedan 2020 menyer med klimatberäknad mat för event. Vi har lokaler för konferenser, möten, kickoffs och mingel – var du än befinner dig i Sverige. Vill du sova kvar är det enkelt att kombinera med bekvämt boende där frukostbuffé ingår i priset. Och med våra smidiga konferenspaket har du fika, mat och dryck redan ordnat. Vi skräddarsyr en lösning som passar just dig!

Miljöcertifieringar