Scandic Skellefteå

En av norra Sveriges största och mest framstående konferensanläggningar

Välkommen till Scandic Skellefteå

Scandic Skellefteå är en av norra Sveriges största och mest framstående konferensanläggningar, med kapacitet för allt från 2 till 1 200 gäster. Lokalerna är anpassningsbara för alla typer av arrangemang, från intima möten med ett fåtal utvalda kunder till stora mässor och kongresser med hundratals deltagare från hela världen. Vi kan erbjuda erfaren personal, flexibla möteslokaler, 2 400 kvm utställningsyta samt massor av spännande aktiviteter och arrangemang utanför mötesrummet.Vi har 17 konferenslokaler, alla med naturligt dagsljus och en fräsch nordisk stil. Lokalerna är utrustade med trådlöst internet, blädderblock, whiteboard och projektor. Med restaurang och festvåning i anslutning till vår vinterträdgård och atrium finns alla förutsättningar även för det informella sammanhanget.

Skellefteå har den lilla stadens fördelar av närhet och effektiva transporter, liksom storstadens möjligheter som erbjuder underhållning, bra shopping och god mat. Förutom det livliga stadslivet i Skellefteå kan du njuta av den norrländska naturen och vildmarken.

Alltid på Scandic
Alla Scandic-hotell i Sverige är Svanenmärkta och erbjuder sedan 2020 menyer med klimatberäknad mat för event. Vi har lokaler för konferenser, möten, kickoffs och mingel – var du än befinner dig i Sverige. Vill du sova kvar är det enkelt att kombinera med bekvämt boende där frukostbuffé ingår i priset. Och med våra smidiga konferenspaket har du fika, mat och dryck redan ordnat. Vi skräddarsyr en lösning som passar just dig!

Miljöcertifieringar