Scandic Rubinen

Här finns många härliga platser för möten och event.

Välkommen till Scandic Rubinen!

Scandic Rubinen har ett fantastiskt läge mitt på Avenyn. Känn den vibrerande stadspulsen med kultur, nöjen, restauranger och shopping precis utanför dörren. Promenadavstånd till teatrar, museum, de stora arenorna och Liseberg.

Rubinen är ett hotell med design och detaljer i fokus, likt ett boutiquehotell fast i större storlek, med bästa läge på Avenyn. Här bor du mitt i händelsernas centrum. Våra 292 hotellrum spänner från små smarta rum till sviter med magnifik utsikt över Göteborg. Håll dig i form på vårt välutrustade gym eller ta en avslappnande bastu, vi har även cyklar att låna ut. Passar perfekt för den som vill kombinera sightseeing med lite träning.

Restaurang Ruby är en mötesplats för både göteborgare och hotellgäster i rustik bistromiljö, med gröna oaser, industriella detaljer och tidlösa material. Köket har en kreativ meny med internationell inspiration, rena råvaror, rough plating, gröna inslag, kärlek till naturen och närheten till havet. Mellan april till oktober kan du njuta på vår uteservering från lunch till in på småtimmarna, mitt på mingelstråket.

Takbaren på våning 7 fylls så väl soliga sommarnätter som kyliga vinterkvällar. Njut av fin utsikt över Göteborg och Avenyns takåsar. Ett guldläge för att fira någonting speciellt eller möta upp någon man inte träffat på länge. Våra bartenders brinner för att skapa cocktails efter säsong och är kreatörer efter din gom.

På vår vackra mötes- eventvåning kan du arrangera möten för 2-180 personer i unikt designade ateljéer och konferensrum. Varför inte bjuda till fest eller event med möjlighet till exklusivitet för upp till 300 personer. ”The hidden secret” är en boulebana på terrassen perfekt för mingel.

Vill du koppla av eller komma i form är du välkommen till vår relaxavdelning med gym och bastu.

Alltid på Scandic
Alla Scandic-hotell i Sverige är Svanenmärkta och erbjuder sedan 2020 menyer med klimatberäknad mat för event. Vi har lokaler för konferenser, möten, kickoffs och mingel – var du än befinner dig i Sverige. Vill du sova kvar är det enkelt att kombinera med bekvämt boende där frukostbuffé ingår i priset. Och med våra smidiga konferenspaket har du fika, mat och dryck redan ordnat. Vi skräddarsyr en lösning som passar just dig!

Miljöcertifieringar