Scandic Plaza Umeå

Konferenser och möten för upp till 220 personer mitt i centrala Umeå.

Välkommen till Scandic Plaza Umeå

På Scandic Plaza möts ni i en skön och avslappnad miljö mitt i centrala Umeå. Hotellet erbjuder nio möteslokaler samt Business center och kan ta emot upp till 220 personer i olika typer av arrangemang. Efter en lång mötesdag kan du prova lokala delikatesser i restaurangen eller njuta av den fantastiska utsikten från relaxavdelningen på 14:e våningen.

Scandic Plaza ligger i anslutning till gågatan och Umeås shopping- och nöjesutbud. Goda kommunikationer tar dig till och från Umeå city – hotellet ligger endast 3 kilomter ifrån Umeå flygplats och en kort promenad ifrån busstationen.

Alltid på Scandic
Alla Scandic-hotell i Sverige är Svanenmärkta och erbjuder sedan 2020 menyer med klimatberäknad mat för event. Vi har lokaler för konferenser, möten, kickoffs och mingel – var du än befinner dig i Sverige. Vill du sova kvar är det enkelt att kombinera med bekvämt boende där frukostbuffé ingår i priset. Och med våra smidiga konferenspaket har du fika, mat och dryck redan ordnat. Vi skräddarsyr en lösning som passar just dig!

Miljöcertifieringar