Scandic Opalen

Mitt emellan Scandinavium och Ullevi hittar du denna arkitektoniska pärla

Välkommen till Scandic Opalen!

Företagsmingel eller middagsarrangemang? Scandic Opalen dukar upp för båda. Med smarta mötesutrymmen, elegant chambre séparée och bankettmöjligheter finns det rum för alla former av event. Hit kommer du för att stanna, från morgon till kväll varje dag i veckan, året om.

Den flexibla inredningen bjuder in till kreativa möten på dina villkor och som det passar dig – i lobbyn, i restaurangen, i mötesrummen eller de moderna konferensrummen. Hos oss finns mötesutrymmen som passar oavsett om du ska ha en stor konferens, ett mindre möte, eller fest. Våra lokaler har stora, härliga fönster och den största möteslokalen rymmer upp till 230 personer.

Scandic Opalen är centralt beläget, mitt i Göteborgs eventstråk. Behöver ditt sällskap boende under ett event finns 354 rum på hotellet med möjlighet att ladda batterierna i en av våra sköna sängar. Självklart har vi fritt wifi i alla rum och allmänna utrymmen.

Under din vistelse hos oss finns möjlighet att riva av ett svettigt träningspass i hotellets gym. På hotellet finns också en trevlig restaurang som passar för både stora och små sällskap. Köket bjuder på nordiska smaker med lokala råvaror. Välj ett vin ur hotellets vinrum där du hittar ett härligt utbud med inslag av ekologiska och alkoholfria viner, eller boka in dig på en spännande provning.

Alltid på Scandic
Alla Scandic-hotell i Sverige är Svanenmärkta och erbjuder sedan 2020 menyer med klimatberäknad mat för event. Vi har lokaler för konferenser, möten, kickoffs och mingel – var du än befinner dig i Sverige. Vill du sova kvar är det enkelt att kombinera med bekvämt boende där frukostbuffé ingår i priset. Och med våra smidiga konferenspaket har du fika, mat och dryck redan ordnat. Vi skräddarsyr en lösning som passar just dig!

Miljöcertifieringar