Scandic No 25

Bo på ett personligt, hemtrevligt och centralt hotell: Scandic No 25

Välkommen till Scandic No 25!

Bara ett stenkast från Centralstationen i Göteborg ligger 25:an. Ett genuint hotell som bjuder in gästerna till en hemtrevlig miljö. Denna gömda pärla erbjuder 112 rum i ljusa skandinaviska färger och passar likväl affärsgästen som nöjesresenären.

Takvåningen erbjuder två mötesrum för 40 respektive 20 personer med takbjälkar och fenomenal utsikt över stadens roströda tak och en glimt av Ullevi-arenan. Restaurangen är populär året runt och varje morgon dukas det upp en frukostbuffé som är svårslagen. Buffén genomsyras av vackra uppläggningar, mångfaldigt sortiment och innovation med sikte på världsklass. På lunchen är restaurangen välfylld och på kvällen blandas dofterna från kockens kvällsmeny.

I närheten av hotellet hittar du allt ifrån mysiga kvarterskrogar till kulinariska upplevelser på stjärnkrogar. På några minuters promenad nås Centralstationen med kollektivtrafiken som snabbt tar dig till Liseberg, Universeum och Världskulturmuséet. Eller ut till Göteborgs vackra skärgård. Ullevi och Scandinavium ligger nära samt Nordstan med över 200 affärer. Vill du känna pulsen på Göteborgs nattliv tar du dig enkelt till Avenyn. Scandic No. 25 har allt att erbjuda dig som vill ha det där lilla extra och få känslan av att komma hem.

Miljöcertifieringar