Scandic Mölndal

Nyrenoverat hotell 2018, bara 10 minuters bilfärd från Korsvägen i Göteborg

Välkommen till Scandic Mölndal!

Vi arrangerar effektiva möten, stora som små i moderna lokaler för grupper från 2 upp till 150 personer som passar alla. I vår restaurang kan du ta en välförtjänt paus eller knyta ihop en händelserik dag med god mat och dryck.

Här bor du bra, med lagom avstånd från stress och stadsbuller. Har det varit en lång dag kan du varva ner i gymmet eller drömma dig bort i en varm bastu eller jacuzzin. Med parkering för våra gäster och smidig kommunikation till såväl Liseberg som Svenska Mässan har vi en bra utgångspunkt för både familje- och affärsresan.

Slipp krångel med bilen i stan; oss når du enkelt utan att behöva köra in i Göteborgs centrum och som gäst har du tillgång till parkering. 10 minuter med bil från hotellet eller 20 minuter med spårvagn så befinner du dig på ett av Göteborgs mest aktivitetsfyllda områden, Korsvägen. Här har du gångavstånd mellan bland annat Svenska mässan, Vetenskapscentret Universeum och Liseberg. Till pulsen kring Avenyn tar du dig enkelt till fots från Korsvägen. Här har du butiker, kaféer, restauranger och senare på kvällen vaknar Göteborgs uteställen till liv.

Miljöcertifieringar