Scandic Linköping City

Konferera och bo centralt med vacker utsikt över Stångån

Konferera och njut av god mat och dryck

Scandic Linköping City ligger med vacker utsikt över Stångån och parken. Här bor du med gångavstånd till både centrum och tågstationen. Njuta av god mat och dryck i hotellets restaurang som under många år i rad rankats som en av Östergötlands bästa enligt White Guide.

I restaurangen Verandan vid ån skapas spännande rätter i mötet mellan närproducerade råvaror och kök från världens alla hörn. I en ombonad och välkomnande miljö erbjuds allt från en vällagad affärslunch med kollegorna till en spännande sharing plate med vännerna eller familjen framåt kvällen. Som gäst på hotellet tränar du också i vårt hotellgym utan extra kostnad och har tillgång till både internet och skrivare dygnet runt. Vi har 10 moderna konferensrum för upp till 90 personer. Projektor/skärm och trådlöst WiFi ingår kostnadsfritt i alla lokaler.

I närheten av hotellet hittar du stadens butiker, gallerior och restauranger med olika typer av kök. Studentstaden Linköping erbjuder även ett brett utbud av mysiga caféer och traditionella konditorier. Hotellets centrala läge ger en bra utgångspunkt för besök på museer eller turer runt i Linköping stad.

Miljöcertifieringar