Scandic Kramer

En modern mötesplats i en historisk byggnad från 1878

Välkommen till Scandic Kramer!

Hotell Kramer grundades år 1878 av makarna Anna och Fritz Kramer. De hade några år tidigare invandrat från Tyskland och hade själva låtit rita upp den vackra hotellbyggnaden som uppfördes i fransk stil med inspiration från dåtidens ståtliga slott, i dag är det Scandic Kramer!

Hotellet ligger i en vacker byggnad från 1878 som renoverats på ett sätt som bevarar 1800-talets charm. I lobbyn möts du av ett fantastiskt trapphus med dekorerade glasfönster som tar dig upp till våra trevliga gästvåningar. Där finner du förutom våra hotellrum, våra trevligt inredda juniorsviter. Dessa passar för det lilla mötet där personen är i fokus. På gatuplanet finner du vårt mötesrum Privaten med kapacitet för upp till 40 personer, smakfullt inredd i engelsk klubbstil. En trappa ner så kommer du till Gösta, perfekt för både det lilla och det stora mötet. Gösta är indelad i olika sittavdelningar som passar perfekt för olika gruppdiskussioner.

Njut av traditionell svensk matlagning i vår restaurang, en ombonad miljö med härlig utsikt över Stortorget i Malmö. På morgonkvisten finns vår stora, härliga frukostbuffé med bland annat hembakat bröd och Scandics fantastiska granola. Till lunch kan affärsmötet få sig en smakrik och välfylld lunchbuffé.

Våra 113 rum står till ditt förfogande, välj mellan Classic- eller clubrum; du kommer hitta din pärla. När du bor hos oss kan du hålla dig i form i hotellgymmet eller varva ner i bastun.

Hotellet ligger i centrala Malmö och har nära till stadens bästa shopping, restauranger och populära attraktioner. Sevärdheter som Turning Torso, Malmö Rådhus och Lilla Torg, når du lätt när du bor hos oss. Malmös centralstation med flygbussar, tåg och lokal transport hittar du en kort promenad härifrån.

 

Miljöcertifieringar