Scandic Grand Örebro

Centralt konferenshotell med plats för upp till 180 personer

Scandic Grand Örebro är en plats att mötas på – hela dagen!

Håll nästa konferens, möte eller event på Scandic Grand i centrala Örebro. I en elegant men avslappnad miljö kan vi erbjuda 8 mötesrum i varierande storlek, med plats för upp till 180 personer, alla nyrenoverade och med den senaste tekniken. Scandic Grand Örebro är platsen för allt från det lilla mötet, till konferens, event och bankett.

Bankett, mingel och festplaner blir till verklighet under kristallkronorna i vår bankettsal Grace. För dig som vill sitta mer avskilt rekommenderar vi vår Vinkällare.

När du bor hos oss har du Örebros sevärdheter precis utanför dörren. Örebro Slott, Behrn Arena, den gamla stadsdelen Wadköping och Stadsparken finns alla inom 5-15 minuters gångavstånd från hotellet. Passa även på att ta en paus och hämta nya krafter i vårt gym, eller ta det lugnt i relaxavdelningen med jacuzzi och bastu.

Avnjut en god middag i vår restaurang eller slå dig ned i baren för ett möte, lättare tilltugg och en god drink. Till frukost har vi något som passar alla och sjävklart är den KRAV-märkt.

Alltid på Scandic
Alla Scandic-hotell i Sverige är Svanenmärkta och erbjuder sedan 2020 menyer med klimatberäknad mat för event. Vi har lokaler för konferenser, möten, kickoffs och mingel – var du än befinner dig i Sverige. Vill du sova kvar är det enkelt att kombinera med bekvämt boende där frukostbuffé ingår i priset. Och med våra smidiga konferenspaket har du fika, mat och dryck redan ordnat. Vi skräddarsyr en lösning som passar just dig!

Miljöcertifieringar