Scandic Frimurarehotellet

Linköpings konferenshotell - allt under samma tak

Boka konferens och bankett för upp till 300 personer

Strax intill domkyrkan i en av Linköpings vackraste byggnader ger Scandic Frimurarehotellet dig de bästa förutsättningarna att lyckas med ditt möte.

Från den öppna och ljusa lobbyn tar du dig enkelt till någon av våra 15 möteslokaler via vår trivsamma möteslounge. Alla våra möteslokaler är utrustade med fritt wifi och LCD-projektor som ingår utan extra kostnad. Vi erbjuder möteslokaler för upp till 300 personer. För banketter och evenemang för upp till 300 personer finns både vår nya lokal Vintergatan och vår stilfulla Pelarsal. Vi har även en separat nattklubb med dansgolv och bar, som vi håller öppet för slutna sällskap.

Köket är hotellets hjärta och dukar upp mat med inspiration från trakten där det gröna står i fokus. Låt smaka på ugnsbakad majrova med brynt smör, friterad spenat, honungsrostade nötter och puré på rostad rotselleri. Och om du vill, varför inte komplettera med kyckling eller fisk?
Höj energinivån under dagens gång med vår taste break, vår berömda fikabuffé som innehåller både godsaker och nyttigheter.

Vill du avrunda ditt event med en övernattning har vi många mysiga rum att välja bland. Koppla av i vår relaxavdelning eller svettas bort en stund i gymmet. Får du lite tid över ligger Linköpings shoppingstråk och den vackra Domkyrkan endast ett kvarter bort. Har du bråttom hem ligger Centralstationen endast 150 meter bort.

Linköping är en liten storstad. Här finns ett brett utbud av aktiviteter samtidigt som staden präglas av charm och närhet. Hit är det lätt att ta sig både med tåg och bil. Frimurarehotellet har ett bra läge i staden för dig som vill utforska dess utbud av shopping och caféer. Eller varför inte ta en promenad längs Stångån?

Alltid på Scandic
Alla Scandic-hotell i Sverige är Svanenmärkta och erbjuder sedan 2020 menyer med klimatberäknad mat för event. Vi har lokaler för konferenser, möten, kickoffs och mingel – var du än befinner dig i Sverige. Vill du sova kvar är det enkelt att kombinera med bekvämt boende där frukostbuffé ingår i priset. Och med våra smidiga konferenspaket har du fika, mat och dryck redan ordnat. Vi skräddarsyr en lösning som passar just dig!

Miljöcertifieringar