Scandic Crown

Precis intill Göteborgs centralstation har vi stadens bästa läge

Välkommen till Scandic Crown!

På Scandic Crown ordnar vi möten, event, konferenser, kongresser och banketter – för alla behov och alla smaker. Här finns 25 olika mötesrum i olika storlekar, allt från mindre grupprum för en handfull deltagare upp till stora bankettsalar med kapacitet för biosittning för upp till 400 personer. Hotellet erbjuder även 338 rum för övernattning, en ljus och luftig atriumgård, restaurang samt gym och relaxavdelning.

Scandic Crown kan stoltsera med ett supercentralt läge precis vid Centralstationen – med gångavstånd till Operan, Scandinavium, Ullevi, Avenyn och Svenska mässan.

Alltid på Scandic
Alla Scandic-hotell i Sverige är Svanenmärkta och erbjuder sedan 2020 menyer med klimatberäknad mat för event. Vi har lokaler för konferenser, möten, kickoffs och mingel – var du än befinner dig i Sverige. Vill du sova kvar är det enkelt att kombinera med bekvämt boende där frukostbuffé ingår i priset. Och med våra smidiga konferenspaket har du fika, mat och dryck redan ordnat. Vi skräddarsyr en lösning som passar just dig!

Miljöcertifieringar