Scandic Continental

Modernt designat hotell mitt i Stockholm City

Fantastiskt läge och 23 konferenslokaler

Centrala möten med staden runt knuten
Granne med Stockholms centralstation ligger Scandic Hotel Continental med 23 konferens- och eventlokaler för upp till 450 deltagare! Bo och konferera bekvämt i stilrent designade rum och lokaler. Flygbussar, tåg och tunnelbana ligger precis utanför dörren och på bekvämt gångavstånd ligger sevärda kulturskatter som Gamla stan, Stadshuset och Kungliga slottet. Med sitt centrala läge är det aldrig långt till mysiga kaféer och restauranger samt Stockholms shoppinggator.

Med grönsakerna i centrum
Det är både njutbart och roligt att samlas kring god mat under konferensen! På The Market lyfts närodlade och ekologiska grönsaker fram i en säsongsbetonad meny, kvällstid erbjuds en à la carte-meny med rätter från rotisseriet. På Café Caldo kan ni ta en kravmärkt kopp kaffe till fikat samt äta en nyttig sallad eller smörgås.

Avkoppling med utsikt

Avkoppling under konferensen är lika viktigt som lyckade möten. Hotellets takbar The Capital bjuder på en makalös Stockholmsutsikt medan ni njuter av en drink och kopplar av efter mötena, och för den som är hungrig finns en klassisk barmeny.

Alltid på Scandic
Alla Scandic-hotell i Sverige är Svanenmärkta och erbjuder sedan 2020 menyer med klimatberäknad mat för event. Vi har lokaler för konferenser, möten, kickoffs och mingel – var du än befinner dig i Sverige. Vill du sova kvar är det enkelt att kombinera med bekvämt boende där frukostbuffé ingår i priset. Och med våra smidiga konferenspaket har du fika, mat och dryck redan ordnat. Vi skräddarsyr en lösning som passar just dig!

Miljöcertifieringar