Scandic Borlänge

Vi erbjuder ljusa och välutrustade lokaler för upp till 180 personer

Familjär anläggning mitt i city med gästen i fokus

Hos oss
Njut av goda och vällagade maträtter i vår trevliga restaurang med den populära ”Oxfilé i gjutjärnspanna” som specialitet. Här serveras både frukost, lunch och middag. Varva ned i vår inomhuspool med bastu eller stärk musklerna i gymmet. Om du föredrar fågelkvitter lånar du gåstavar eller cykel i receptionen. Hotellets ombonade lobbybar med sköna fåtöljer och öppen spis inbjuder till avkoppling med något gott att dricka efteråt.

För ditt möte
För events, konferenser och möten finns ljusa välutrustade lokaler för upp till 180 personer. Våra konferenslokaler har fönster med naturligt dagsljus och möjlighet till mörkläggning. Projektor och duk, WiFi, blädderblock, whiteboardtavla, namnskyltar, klädstång, telefon, Magic Box samt skrivmateriel ingår. Hörselslinga och mikrofon på förfrågan.

Specialla behov
Välkommen in – utan hinder. Oavsett nedsättning, syn som hörsel, allergi eller rullstolsburen, ser vi till att du trivs. Häng käppen på egen plats, ta med hörslingan till mötet och stilla hungern med specialkost. Och självklart är din fyrbente vän välkommen.

I närheten
Från hotellet tar du dig enkelt till stadens sevärdheter. Ha stenkul på Geologiska museet, gör en utflykt i Frostbrunnsdalens naturreservat eller plaska i äventyrsbadet Aqua Nova. Vintertid erbjuder skidanläggningen Romme Alpin varierad skidåkning för hela familjen – afterski avnjuts med fördel i hotellets populära restaurang. På sommaren kan du mata strutsar på Sahlins strutsfarm 6 km från Borlänge. Om du är på shoppinghumör tar du en promenad till Norra backa handelsplats.

Miljöcertifieringar