Scandic Backadal

Bo smidigt när du besöker eller mellanlandar i Göteborg

Välkommen till Scandic Backadal!

Bo smidigt när du besöker eller mellanlandar i Göteborg. Till centrum tar du dig enkelt med bil eller Expressbuss. På hotellet kan du ta några simtag i poolen eller bara slappna av med en kaffe i vår mysiga lobby.

Vår konferensavdelning på hotell Scandic Backadal har 13 mötesrum och plats för upp till 200 deltagare. Vi är väl förberedda inför ert möte hos oss, både med god mat, utrustning och skicklig personal.

I restaurangen äter du gott både frukost, lunch och middag. Är ni ett större sällskap som besöker oss och vill sitta lite avskilt och äta kan vi självklart ordna detta. Efter en lång dag med aktiviteter kan man behöva varva ner. Då står vår relaxavdelning redo till ert förfogande med både pool, bastu och gym.

Vi ligger strategiskt placerat utmed E6:an endast 5 min med bil från centrala Göteborg och drygt en kvart med buss. I Göteborgs centrum finns det mesta du kan önska av en stad: shopping, kaféer, restauranger och barer. Du har även hisnande åkattraktioner på Liseberg och spännande äventyr på Universum. På bekvämt avstånd från hotellet, utan att behöva krångla genom stan, har du både Albatross och S:t Jörgens golfbana.

Miljöcertifieringar