Scandic Anglais

Beläget vid Stureplan med konferensmöjligheter för upp till 200 personer

13 konferensrum & eventlokaler i hjärtat av Stockholm

På Scandic Anglais vid centrala Stureplan i Stockholm finns konferens- och bankettmöjligheter för 2- 200 gäster och eventkapacitet för 500 personer på ett avskilt våningsplan. Hotellet är en naturlig mötesplats både för Stockholmare och hotellets gäster. Avsluta dagen på hotellets relaxavdelning med ett dopp i jacuzzin eller träna i gymmet.

Scandic Anglais ligger mitt i hjärtat av Stockholms affärs- och nöjeskvarter. På gångavstånd från hotellet hittar du flera populära restauranger, barer och nattklubbar. Stockholms bästa shopping finns runt hörnet och goda kommunikationer tar dig vidare ut i staden.

Alltid på Scandic
Alla Scandic-hotell i Sverige är Svanenmärkta och erbjuder sedan 2020 menyer med klimatberäknad mat för event. Vi har lokaler för konferenser, möten, kickoffs och mingel – var du än befinner dig i Sverige. Vill du sova kvar är det enkelt att kombinera med bekvämt boende där frukostbuffé ingår i priset. Och med våra smidiga konferenspaket har du fika, mat och dryck redan ordnat. Vi skräddarsyr en lösning som passar just dig!

Miljöcertifieringar