Runö Möten & Events

Välkommen till vår halvö

Små möten, stora konferenser & spektakulära events - 30 min från Stockholm

Välkommen till hotell- och konferensanläggningen Runö Möten & Events som ligger vackert inbäddad på en egen halvö i Roslagen, 30 minuter från Stockholm och 40 minuter från Arlanda. På Runö säger vi att ”alla möten är stora möten”. Varje möte och event är en stor händelse som förtjänar största möjliga omsorg, oavsett om några få samlas eller om ni är hundratals konferensdeltagare.

Mötesmiljöer för varje tillfälle
Med den flexibla eventlokalen på 800 kvm, de 220 hotellrummen, ett 30-tal mötesrum i olika storlekar och 40 hektar mark vågar vi lova att här finns något för de flesta. På anläggningen finns det gott om aktivitetsytor både ute och inne och ni kan aktivera er med boule, biljard, frisbeegolf, stavgång i naturreservatet, teambuildingaktiviteter eller varför inte en konstvisning. Det fantastiska poolhuset är en konstinstallation i sig och ligger i direkt anslutning till ett 100 kvm stort och fräscht gym.

För att skapa ett lyckat möte krävs de rätta förutsättningarna där miljö, känsla, måltider och engagemang är viktiga ingredienser. Runö Möten & Events har lokalerna, hotellbäddarna, ett fantastiskt KRAV-certifierat kök och de perfekta omgivningarna. Men framförallt finns lusten, kompetensen och drivet att alltid skapa det bästa mötet någonsin!

Miljöcertifieringar

Hotellkedjornas egna miljöprogram

Mässa & Event

Eventlokalen Runöhallen med sin fantastiska rymd och 800 kvm ger möjligheter att skapa olika miljöer i rummet. Med hjälp av dekor och ljus visualiserar du enkelt budskapet här. Det höga taket är förberett med fästen för trossar, som kan förändra lokalen helt efter tycke, smak och tillfälle. Godsentrén gör att bilar och stora produkter kan exponeras här inne och standard tekniken ingår i lokalhyran.

Fest & Galamiddag

Förvandla dagens mötesplats till en festlokal med dansgolv, linnedukar och stämningsfull belysning. Ta chansen att överraska upp till 380 middagsgäster med en kväll utöver det vanliga!

Hotell

Här finns 220 hotellrum och 244 bäddar fördelade på nio hus. För mindre grupper erbjuds boende och konferenslokal i ett eget hus. Restaurangen är KRAV-certifierad och vill du börja mötesdagen med en gemensam sjöfrukost tar båtresan från Stockholm en dryg timme.