Rosersbergs Slottshotell

Konferens med kunglig glans nära Arlanda

Konferens på ett kungligt slott i en storslagen miljö

Konferens med kunglig glans nära Arlanda. Ett kungligt slott är en alldeles speciell plats att mötas på. Att ha historiens vingslag närvarande, den pampiga arkitekturen och utsmyckningen nära och den vackra slottsparken som en oas alldeles utanför gör konferensen till en storslagen upplevelse. I slottsflygeln ligger slottsbryggeriet där slottet brygger sin öl, Rosersbergs Slottsöl.

På Rosersbergs Slottshotell är det lätt att komma ner i varv, vilket ger en avslappnande inramning till mötet, på behagligt avstånd från Stockholms innerstad. Med läget, endast 10 minuter från Arlanda, att det är enkelt att samla mötesdeltagare och kollegor från hela världen.

Vår matfilosofi bygger på kärleken till råvaran och naturen. För oss är det en självklarhet att jobba med det som naturen erbjuder. Närodlat, ekologiskt och KRAV-märkt i största möjliga mån. Säsongens utbud tillsammans med vår kreativitet och passion för den perfekta måltiden. Ovissheten kring vilka råvaror som står till förfogande sätter oss på prov. Ingen vecka är den andra lik, och vi älskar det!

Modernt, nytänkande, svenskt, nordiskt, franskt – kalla det vad du vill. På Rosersbergs Slottshotell tillreds äggröra, slottsbakat bröd, lunch och middag med fokus på hållbarhet och respekt för framtida generationer.

Smaklig måltid!

Miljöcertifieringar

Guidad visning av kungliga Rosersbergs Slott

Bland Sveriges kungliga slott är Rosersberg den bäst bevarade hemligheten. Rummen står nästan orörda från tiden 1795–1860 med välbevarade inredningar och samlingar.

Säsong för visningar är juni-september. Mellan oktober och maj är möblemanget vintertäckt. Guiden täcker endast av några utvalda föremål.
Då det inte finns belysning i slottet så sker visningar under vintertid bäst i dagsljus. Övrigt tid med ficklampa.

Ölprovning

På Rosersbergs Slottshotell finns numera ett eget ölbryggeri och under året kommer flera sorters öl med säsongskaraktär att bryggas. Välkommen att njuta av ölen på slottet eller varför inte testa vår ölprovning?

Vi erbjuder även provningen “Från små bryggerier” som är en provning där ni får testa vår öl samt andra ölsorter från små producenter som valt att lägga samma kärlek och tid för att få det bästa resultatet. Vi tar er även på en kort tur ner i vårt bryggeri för att se vart vi producerar vår öl.

Eller varför inte boka till vår bryggmästare som under visningen tar igenom bryggprocessen?