Ronneby Brunn Hotell

En av sydöstra Sveriges största resortanläggningar

Avkopplande möten på historisk kurort

Ronneby Brunn är en av sydöstra Sveriges största resortanläggningar. Ända sedan 1705 har människor kommit till Ronneby Brunn för att koppla av, umgås och förbättra hälsan. Under kurortens glansdagar kom gästerna förstås för att dricka litervis med hälsovatten men livet på hotellet handlade lika mycket om att äta gott, roa sig och diskutera affärer på verandan. Hotellet har rötter från 1897 och är omgivet av Brunnsparken, som också blivit utsedd till Sveriges vackraste och mest inspirerande park.

Brunnsrestaurangen förädlar lokala råvaror från land och hav och dukar upp för middagar med show och dans. I restaurangen serveras det dagligen frukost, lunch och middag. Där ni dessutom kan avnjuta lokalproducerad öl från Karlshamns Brygghus 19.

I poolhuset, finns ångbastu, bubbelpool och en 34-gradig pool är det alltid ljust, varmt och skönt. Återhämta er efter en dag i mötesrummen i vårt spa med rofylld musik och utsikt mot den japanska trädgården, där ni även kan njuta av bubbelbad utomhus. Är det aktiviteter för att stärka gruppen ni är ute efter så har vi flera samarbetspartners och trevlig alternativ för den aktivitet som passar er bäst!

Miljöcertifieringar

Svenska Mötens miljöcertifiering