Rånäs Slott

Kontrasternas kungarike

I en historisk miljö erbjuder vi konferens, weekend & bröllop!

Rånäs Slott ligger internationellt nära. Endast 1 timme från Stockholm, 45 minuter från Uppsala och 30 minuter från Arlanda. Det går även att resa kollektivt till er konferens från Tekniska Högskolan i Stockholm eller från Centralstationen i Uppsala.

Vi erbjuder en tidlös mötesplats med stora kontraster i våra inre och yttre miljöer. En slottsupplevelse utöver det vanliga. Vi har totalt 10 konferenslokaler och 79 bäddar. Med ett stort aktivitetsutbud erbjuder vi marknadens bästa totalupplevelse. Fri WIFI på hela anläggningen.

Konferera nära Stockholm i de ljusa slottssalarna eller möts i hemlighet i något av trädgårdens enskilda hus. Skärp varje sinne i ditt möte och njut av känslan efteråt. Låt vårt värdskap visa er vägen till en lyckad konferens.

Vallonsalen konferenslokal

Konferens i eget hus

I vackra Vallonhuset erbjuds ni konferens och boende i eget hus. Helt i avskildhet från övriga gäster. Vallonhuset stod klart hösten 2003, byggt i bruksstil som fint smälter in i övrig slottsmiljö. I anslutning till mötesrummet finner du ett grupprum och ett härligt kaffe- och sällskapsrum med öppen brasa. Här kan ni umgås helt ostört; dag som kväll.

I Vallonhuset finns också 14 hotellrum, varav 6 dubbelrum med eget massagebad.

Slottsfrun i trappen

Historisk guidning

Visste du att man fortfarande kan skymta personligheter från förr här på Rånäs Slott. Spöken? Mycket möjligt..

Under denna slottsguidning möter du Helene som i tidsenlig klädsel och med teatralisk inlevelse tar dig med på en resa genom den mystifika historien om Rånäs Slott. Här får du också höra mer om den bestämda slottsfrun Maria Gustava och andra personligheter som fortfarande sägs hemsöka slottet.
Aktiviteten avslutas med ett besök på vinden. För de som vågar!

*Bokningsbar konferensaktivitet