Radisson Blu Royal Viking Hotel

En internationell mötesplats i Stockholm city

Bli inspirerad i moderna mötesytor

Både du och dina mötesdeltagare ska känna sig trygga och säkra när ni besöker Radisson Blu Royal Viking Hotel. Därför har en rad åtgärder genomförts kring städning och desinficering, fysisk distansering och utbildning av personalen för att garantera trygga möten i en ren och säker miljö. I samarbete med SGS, världens ledande kontroll – och certifieringsföretag, har ett 10-stegs protokoll för mötes- och evenemangslokaler tagits fram. Åtgärderna är anpassade efter lokala rekommendationer för att ert möte ska bli så säkert som möjligt, från början till slut.

Här finns utrymme för eleganta möten. Det centrala läget intill Centralstationen med utmärkta anslutningar, gör Radisson Blu Royal Viking Hotel till ett självklart mötesval. De moderna mötesytorna är utformade i stilren design med digitala möteslösningar som försäkrar ett lyckat möte. Större evenemang för upp till 350 personer kan arrangeras i det luftiga atriet och på nionde våningen finns cocktailbaren HIGH Bar som är en unik möteslokal med oslagbar utsikt för de mindre eventen.

Det globala konceptet Radisson Meetings försäkrar dig om personliga, professionella och minnesvärda möten. Med smarta digitala möteslösningar kan du arrangera hybrida möten som kombinerar det bästa av personliga – och digitala möten. Du når enkelt dina mötesdeltagare var de än befinner sig med toppmodern och tillförlitlig teknik, i samarbete med Zoom som är den ledande aktören inom modern videokommunikation. Radisson Meetings klimatkompenserar automatiskt alla möten och evenemang – utan någon extra kostnad för dig. Hotellet är certifierat av den internationella miljömärkningen Green Key.

För övernattande deltagare är hotellrummen inredda i modern design med noggrant utvalda bekvämligheter. På plats finns även restaurangen Stockholm Fisk, lobby bar och SATS gym med pool och bastu.

Miljöcertifieringar